Korn, klimavenlighed og bæredygtigt bagværk på menuen

FOODEXPO 2022: Der er lagt op til en spændende samtale om korn, klimavenlighed og bæredygtigt bagværk, når Valsemøllen holder oplæg på Madværkstedet scene til Foodexpo.

Valsemøllens produktudviklingschef, Jesper G. Andersen og CSR-ansvarlig, Charlotte Clausen, giver nemlig deres bud på, hvordan du sætter mere (fuld)korn på menuen – både via brød og andet bagværk – og som velsmagende del af grønne retter. De fortæller også mere om nye initiativer for at nå endnu længere i en allerede grøn varekategori.

Hvor og hvornår:
Stærke brands sætter turbo på bæredygtighed: Korn, klimavenlighed og bæredygtigt bagværk på menuen
v/ Jesper G. Andersen, Produktudviklingschef, og Charlotte Clausen, CSR-ansvarlig, i Valsemøllen
Madværkstedets scene i Hal M, søndag kl. 14.00 – 14.30.

Du kan både møde Valsemøllen ved stand 9864 i Hal M (foodservice) samt ved stand 6209 i Hal H (bæredygtighed og økologi).

Stærke brands sætter turbo på bæredygtigheden

Dette oplæg er en del af vores serie om stærke brands, der sætter turbo på bæredygtigheden. Så kom og bliv inspireret, når Madværkstedets leverandører fortæller om en række spændende initiativer og projekter, som de har igangsat for at fremme den bæredygtige udvikling til gavn for forbrugeren, samfundet og miljøet. Der vil være en ny leverandør, der fortæller til hver session af ”Stærke brands sætter turbo på bæredygtighed”. Du kan, udover Valsemøllen, også høre Arla, Danish Crown og Unilever Food Solution.

Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem