Forholdet mellem køberen og Mærkevareleverandørerne

Vi formidler adgang til vores arrangementer til køberen.

Refundering & overdragelse af tilmelding

Ved et eventuelt afbud refunderes det fulde tilmeldingsgebyr frem til dato for den sidste tilmeldingsfrist, herefter opkræves fuldt arrangementsgebyr. Det er helt frem til afholdelse af arrangementet muligt at overdrage tilmeldingen til anden person fra samme virksomhed.

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, JCB, UnionPay og American Express. Al kommunikation mellem dig og vores system foregår krypteret. Dine kortoplysninger sendes direkte til NETS/PBS, og vi gemmer ikke kortoplysningerne. Ved betaling med kort kan der opkræves et kortgebyr af kortindløser. Du har også mulighed for at betale via faktura, som fremsendes til den specificerede adresse, du angiver.

Levering af adgang til arrangementer

Adgang til arrangementet leveres som en kvittering til den e-mail, du indtaster i forbindelse med dit køb. Din adgangsbillet til arrangementerne er ordrebekræftelsen, som du modtager på din e-mail. Vær opmærksom på, at du selv skal printe bekræftelsen og medbringe den til arrangementet. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke kan finde kvitteringen i din indbakke, anbefaler vi, at du leder i din spam-mappe. Har du ikke modtaget din kvittering en time efter dit køb, kan du henvende dig på info@mldk.org.

Priser

Hvis intet andet er angivet, er priserne inklusiv moms og andre afgifter såsom told m.m.

Vi gør opmærksom på følgende:

– Kontroller venligst dato og tidspunkt for arrangementet på kvitteringen.
– Arrangementer refunderes kun i tilfælde af aflysning.
– Evt. arrangements- og kortgebyr refunderes ikke.

Fortrydelse

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Håndtering af personoplysninger

Vi giver som udgangspunkt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på dette website videre til tredjemand. Vi forbeholder os dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til arrangementerne, du deltager i til samarbejdspartnere der bistår i afholdelsen af arrangementerne. Oplysningerne vil kun blive anvendt i direkte forbindelse med afholdelsen af arrangementerne.

Forbehold for fejl og mangler

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.