Hvordan ser fremtidens mærkevarer ud?

Læs vores nye magasin, hvori vi fokuserer på mærkevareleverandørernes klimamål og grønne initiativer med afsæt i det anerkendte, videnskabelige værktøj, Science Based Targets initiative (SBTi).

Læs magasinet her

Bliv guidet til mere miljøvenlige emballager med DagSams emballageguide

DagSam – dagligvarebranchens fælles samarbejdsforum bestående af kæder, butikker, grossister og MLDK  – har i samarbejde udarbejdet en fælles emballageguide. Guiden er rettet mod leverandører til de danske dagligvarekæder og giver et samlet overblik over, hvilke emballagematerialer og –designs, der ideelt set bør vælges.

Hent guiden

Har din medlemsvirksomhed et miljøvenligt tiltag, som vi skal kommunikere?

Er din virksomhed medlem af MLDK, og I er igang med eller har lavet et miljøvenligt tiltag, så vil vi gerne hjælpe jer med at fortælle det. Det kan fx være forbedringer af jeres emballager eller en tilmelding til Science Based Targets initiative, så hører vi gerne fra jer.

Skriv til os

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem