Synliggørelse af mærkevaren med CSR-tiltag på emballager – skal din medlemsvirksomhed være med?

Der er ingen tvivl om, at der er et stort ønske om en mere miljøvenlig fremtid både fra samfundet, forbrugerne og ikke mindst kunderne. Den bæredygtige samfundsudvikling betyder også, at der vil komme flere krav til producenterne særligt i forhold til, hvordan man designer, håndterer og kommunikerer om emballager. Udvidet producentansvar, engangsplastdirektiv og klimaberegninger er især nogle gode eksempler på områder, som producenterne skal forholde sig til og arbejde med.

Det forventes, at producenter tager et større samfundsansvar, og mange af vores medlemmer er allerede i gang med at arbejde på mere bæredygtige løsninger, særligt på emballager. Netop de tiltag vil vi gerne bringe frem i lyset for at vise, hvad mærkevaren gør, og hvordan mærkevaren kan være med til at skabe bæredygtig vækst i samfundet

Er du medlem af MLDK og har foretaget forbedringer af emballager i din virksomhed, som du gerne vil have med på MLDK’s hjemmeside, så hører vi meget gerne fra dig.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Lisa Larsen på lisa@mldk.org, hvis du vil vide mere om projektet, og hvordan du deltager med din virksomhed.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem