MLDK tilbyder hjælp til medlemmer med CSR-spørgsmål

MLDK tilbyder vores medlemmer rådgivning om CSR-relaterede spørgsmål. Det kan være generelle spørgsmål om emballager, plast, klima, producentansvar for emballage, mærkningsordninger eller andre områder, som relaterer sig til CSR. Rådgivningen er et led i den almindelige medlemsservice.

Hvis medlemmer ønsker en mere dybdegående og virksomhedsspecifik rådgivning om CSR – og hvor der kræves specifikke virksomhedsanalyser, som eksempelvis sparring eller hjælp til udformning af CSR-strategi – er det også en mulighed at lave en aftale om konsulentbistand. Vi kan også tilbyde at facilitere en on-site workshop, hvor en (leder-) gruppe får en overordnet introduktion til, hvordan man kan arbejde med CSR, hvilke områder og emner der er mest relevante, og hvordan arbejdet struktureres. Workshoppen vil blive tilpasset ud fra en forståelse for, hvor meget erfaring virksomheden har i arbejdet med CSR. 

Prisen for en sådan konsulentbistand vil afhænge af arbejdets omfang og med udgangspunkt i et specifikt tilbud. 

Rådgivning og konsulentbistand vil blive gennemført af Mogens Werge, der har mere end 20 års erfaring i at arbejde med CSR for Coop, Dagrofa og Bestseller samt en mangeårig erfaring med at udføre konsulentarbejde for virksomheder, Miljøstyrelsen og andre offentlige myndigheder.

Se vedlagte eksempel på konsulentforløb.

Kontakt
CSR & PA manager Mogens Werge mw@mldk.org

Yderligere oplysninger
Eksempler på konsulentforløb

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem