Få hjælp til at tilrettelægge din CSR-indsats med MLDK’s konsulentservice

EMBALLAGETEMA: Vi kan hjælpe dig med både enkelte CSR-relaterede emner eller en helt ny CSR-strategi. Mød MLDK’s CSR & Public Affairs Manager, Mogens Werge, der er ekspert på området, og se også hvordan du kommer igang.

CSR-området er bredt og udvikler sig hurtigt. Det kan for nogle virksomheder være svært at navigere i, hvordan man forholder sig til klimadiskussionen, hvordan man optimerer sin emballageanvendelse eller i det hele taget, hvordan man overhovedet får taget hul på at udforme en egentlig CSR-strategi. Dét kan vi, i MLDK, være behjælpelige med.

MLDK tilbyder alle medlemmer konsulenthjælp til at strukturere arbejdet med CSR. Det kan være mindre ad-hoc opgaver som en ledelses workshop om de 17 verdensmål eller et strategiforløb om at få opdateret eller nyformuleret en CSR-strategi.

Du er i gode og kompetente hænder

Rådgivning og konsulentbistand vil blive gennemført af Mogens Werge, der har mere end 20 års erfaring i at arbejde med CSR for Coop, Dagrofa og Bestseller samt en mangeårig erfaring med at udføre konsulentarbejde for virksomheder, Miljøstyrelsen og andre offentlige myndigheder.

Pris

Prisen for konsulentbistanden vil afhænge af arbejdets omfang og med udgangspunkt i et specifikt tilbud.


Kunne du tænke dig at vide mere?

Du er velkommen til at tage kontakt til Mogens på mw@mldk.org til en snak om mulighederne ud fra jeres problemstilling, og hvordan vi kan sammensætte et konsulentforløb, der passer jer bedst. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål eller andet.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem