Velkommen til ny partner i MLDK: FREJA Transport & Logistics!

Vi vil gerne byde en ny partner et varmt velkommen til MLDK.

FREJA Transport & Logistics tilbyder dedikerede og specialtilpassede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. De tilbyder skræddersyede og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet.

Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er de blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden. FREJA har i dag en omsætning på 6 milliarder.

Læs mere om dem her

Partnerprogrammet skaber medlemsværdi
Som en del af vores partnerprogram faciliterer vi arrangementer og deler partnernes indsigter og viden, som kan skabe værdi for medlemsvirksomhederne (og i sidste ende, også partnerne, selvfølgelig).

Kunne du tænke dig at høre mere om partnerprogrammet? Så send os en mail på info@mldk.org, og vi vender tilbage til dig. Du kan også mere her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem