To-go kopper af 85% genanvendt plast til friske convenience produkter

Flensted Snitgrønt A/S stod tilbage i 2019 med et stort ønske om at kunne tilbyde en ny emballagetype: to-go kopper til friske convience produkter. Dette krævede en investering i en ny maskine, og et af projektkravene til en sådan maskine var, at der skulle findes en bæredygtig emballageløsning.

Det var altså et krav fra projektets spæde start, og der blev efterfølgende kun set på maskiner, hvor dette var muligt. Maskinen blev indkøbt, opsat, og var klar til brug fra uge 2 i 2020, hvor vi startede produktionen. I 2020 blev der produceret hele 450.000 stk. to-go kopper til måltids- og tilbehørssalater, lavet på RPET og APET med et genanvendt plastindhold på 85%, fra fabrikken i Skovlund.

Se Flensteds CSR-rapport og læs mere om emballagerne her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem