Nyt MLDK-magasin på gaden! Hvordan ser fremtidens mærkevarer ud?

24 mærkevareleverandører fortæller om deres klimaarbejde med afsæt i verdens største klimainitiativ Science Based Targets initiative, der er stiftet af FN og Global Compact i samarbejde med CDP, World Resources Institut samt World Wide Fund for Nature. 

I dette MLDK-magasin kan du dykke ned i virksomhedernes historier og de forskellige initiativer, de har gjort for at skabe en mere bæredygtig fremtid. 

Niels Jensen, direktør i brancheforeningen, MLDK, fortæller:

“Det overliggende tema for MLDK’s strategiplan – og for dette magasin – er ”Brands Leading Change for a Sustainable Future”. Det er det, fordi MLDK’s medlemmer spiller en stor rolle med deres brands, når det gælder transformation til et mere bæredygtigt forbrug.”

Og fortsætter:

“En transformation til et mere bæredygtigt forbrug kræver blandt andet investeringer i nye produktionsmetoder, valg af nye råvarer, nye emballagetyper og meget mere – indsatserne er mange. Men det kræver også mod – mod til at investere i nye mere bæredygtige løsninger, som man ikke ved, om forbrugerne accepterer, eller om de skifter til en af ”fortidens” måske mindre bæredygtige løsninger. Det kræver mod at gå forrest, at vise lederskab og at forpligte sig til nogle klare mål, når det gælder reduktion af CO2-udledningen.”

Mærkevareleverandørerne, som du kan læse om i magasinet, er: Arla, BKI, Carlsberg, Cloetta, Danish Crown, Danpo, Danæg, Essity, FrieslandCampina, JDE, Lactalis, L’Oréal, Mars, Nestlé, Nordic Sugar, Orkla, Paulig, Philip Morris International, Premier Is, Reckitt, Royal Unibrew, Rynkeby, Stryhns og Toms.

Find magasinet her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem