P&G lancerer 4 shampoo’er i aluminiumsflasker med tilhørende refiller til genopfyldning – målet er at spare plast

Udviklingen inden for genbrugsemballage og skønhed går stærkt, og i efteråret går fire af danskernes mest solgte shampoomærker ind i kampen for miljøet. Det sker, når Head & Shoulders, Aussie, Pantene og Herbal Essences lancerer deres bestsellers i aluminiumsflasker og genopfyldningsposer.

At verdens forbrug af plast er et stort problem, er ikke noget nyt, og vi er mange, der ønsker at træffe bedre valg for miljøet. Noget man selv kan gøre, er at overføre den gode vane fra genopfyldning af håndsæbe til flere produkter på badeværelset.

Fra dette efterår vil du kunne købe din yndlingsshampoo fra Head & Shoulders, Aussie, Pantene og Herbal Essences i en aluminiumsflaske i stedet for en plastflaske. Når du er ved at løbe tør for shampoo, kan flasken let genopfyldes ved hjælp af en genanvendelig opfyldningspose. Ved at udskifte din plastflaske til en aluminiumsflaske og opfyldningspose, hjælper du med at mindske brugen af plastik med 60% (pr. ml kontra almindelig plastflaske). Det betyder, at det kan blive utroligt nemt at foretage et bæredygtigt valg for miljøet, mens du stadig kan bruge din yndlingsshampoo.

Læs mere her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem