BKI’s kaffeposer er genanvendelige og mere bæredygtige

Det er ikke sikkert, at du har lagt mærke til det, men kaffen fra BKI Foods er overgået til genanvendelig og mere bæredygtig emballage.

Sammen med PolyPrint har BKI Foods nemlig udviklet en række banebrydende og nye plastfolier til deres mange kaffeposer. Poserne er lavet af genanvendelige plasttyper, de er blevet tyndere, og det typiske metallag i almindelige kaffeposer er fjernet. Det betyder, at poserne kan affaldssorteres som blød plast.

Kaffen smager lige så godt som før – samtidig med at kvalitet og smag bevares optimalt.

Teknologisk Institut har gennemtestet BKI’s kaffeposer og konkluderer at:

  • BKI’s kaffeposer kan genanvendes og blive til eksempelvis ny emballage.
  • BKI anvender 15% mindre plastik pr. pose.
  • CO2-udledningen reduceres derfor med hele 20-23% afhængig af, om kaffeposen er til formalet kaffe eller hele bønner.
  • Poserne er lavet af plasttyper i samme plastfamilie og kan derfor affaldssorteres som ”blød plast”.

Al kaffe i BKI Professionels sortiment er overgået til den nye genanvendelige emballage. Det omfatter ikke kun kaffeposerne i BKI-brandet, men blandt andet også kaffeserierne Black Coffee Roasters Professional Collection og Mountain.

I detailhandlen er bl.a. al BKI formalet kaffe samt brandet Black Coffee Roasters overgået til den genanvendelige emballage, mens det øvrige sortiment overgår hertil løbende.

Læs mere om emballagerne her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem