Ny Nescafé Gold refill emballage kan nu sorteres som plastik – kun lavet af én type plastik

Nescafé Gold blev i starten af 2021 lanceret i en ny refill emballage lavet af kun én type plast. Det betyder, at den nu kan sorteres som plastik.

I den tidligere refillpose var der en lukning i aluminium, som nu er fjernet. Denne emballageforbedring betyder samtidigt, at den nye Gold refill vejer 20% mindre end tidligere.

I fremtiden vil denne ændring blive gennemført for hele Nescafé-porteføljen som en del af Nestlés ambition om, at alle emballager skal være genanvendelige- eller i genbrugs-materialer senest i 2025.

Hvert sekund drikkes der > 6.000 kopper Nescafé i hele verden, så dette skifte medfører en stor volumen af emballage, som nu bliver genanvendelige. Nescafé Gold glasset er allerede genanvendeligt, da glasset kan sorteres som glas og låget som plastik.

Læs mere her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem