Jakobsens squeeze flasker nu i genanvendt plast

Hos Jakobsens ønsker vi at gøre noget for menneskerne og naturen, derfor forholder vi os aktivt til FNs verdensmål om en bæredygtig udvikling.

Noget af det Jakobsens især har fokus på, er at anvende mere bæredygtig emballage. Derfor påbegyndte vi i 2019 en udskiftning af alle vores squeeze flasker til flasker lavet af PCR-PET. PCR står for Post-Consumer Recycled, hvilket vil sige at plastikken erproduceret af husstandssorteret plastik, der er blevet genanvendt. Fordelene ved at benytte flasker lavet af PCR-PET er blandtandet færre affaldsprodukter, færre spildte ressourcer og dermed mindre produktion af nyt plastik. Dette betyder, at emballagen på vores store squeeze-flasker nu består af 78 % genanvendt plast. For vi synes, det er vigtigt at passe på den natur, der leverer vores honning. Nu og i fremtiden.

Læs mere om Jakobsens tiltag her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem