Bähncke i BIO-plast flasker

Intet bord uden Bähncke – sådan har brandets ordlyd været i mange år. Det traditionsfyldte brand dateres nemlig helt tilbage til 1858, og med et kendt og bredt sortiment er virksomheden i dag markedsleder i fastfood-sektoren. Med denne position følger et ansvar, som virksomheden bag, Orkla Danmark, tager meget seriøst.

Med flasker produceret af 50% BIO-plast kommer Bähncke nu med en mere bæredygtig emballage. BIO-plasten, der anvendes til flaskerne, er udvundet fra et affaldsprodukt, der stammer fra nordisk fyrretræsproduktion. Tidligere blev affaldsproduktet brændt, men med nye teknologiske muligheder kan det anvendes til plast. At flasken er lavet af 50% BIO-plast fra fyrretræsproduktion betyder både, at halvdelen af plasten kommer fra en fornybar ressource, og at emballagens CO2-aftryk mindskes. 

Hos Orkla følger man udviklingen inden for plast nøje, og dermed er produktionen af emballage i 50% BIO-plast blot et af mange skridt på rejsen mod 2025-målet om at anvende 100% genanvendelige materialer.

Læs mere om Bähncke her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem