50% genanvendt plast i Rynkebys plastikflasker

I Rynkeby arbejder vi konstant på at gøre vores emballager mere miljøvenlige. Det gælder både vores primære og sekundære emballager.

Et af vores fokusområder inden for primære emballage er vores plastikflasker. Alle vores plastikflasker er gået fra at bestå af 25% genanvendt plast til nu at bestå af 50% genanvendt plast. Målet for 2021 er at øge andelen af genanvendt plast på vores mono-layer plastikflasker fra 50% til 100%, hvilket vi allerede nu arbejder målrettet på at kunne realisere.

Udover at øge genanvendelsesprocenten har vi i løbet af 2020 også reduceret gramvægten i alle vores plastikflasker. På vores store flasker har vi reduceret vægten fra 36 gram til 31 gram, og på vores små flasker har gramvægten ændret sig fra 22,4 gram til 21 gram.

Læs mere her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem