Webinar med salgskonsulenten i fokus set fra kundernes perspektiv

Er du salgskonsulent, salgschef eller har på anden måde berøring med salgskonsulenternes indsats i butikkerne, så deltag i dette webinar tirsdag den 1. juni 2021 fra 15.00 – 16.00, hvor to af dine kunder giver deres perspektiv på salgskonsulentens rolle under og efter corona.

Vi glæder os til at hylde salgskonsulenten denne dag, hvor du kan høre:

  • Highlights fra MLDK’s medlemssurvey: Forventningerne til salgskonsulentens rolle i fremtiden.
  • Michael Christensen, Kategoridirektør, Dagrofa
  • Per Thau, Koncerndirektør, Coop Danmark

Vi har foretaget nogle få ændringer i det oprindelige program. Mark H. Nielsen har desværre været nødsaget til at melde fra grundet jobskifte, da han netop er blevet landedirektør for Netto i Polen. I stedet giver vi dugfriske highlights fra vores medlemssurvey om forventningerne til salgskonsulentens rolle i fremtiden.

Du kan tilmelde dig arrangementet her.

Hold også øje med mldk.org, hvor vi i næste uge afslører datoen og oplægsholderne til en fysisk inspirationsdag med fokus på salgskonsulentens rolle.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem