Velkommen til nyt MLDK-medlem: Aviko

Vi er glade for, at vi kan hilse Aviko velkommen som medlem i foreningen. Lær dem at kende lige her.

I 1962 blev AVIKO grundlagt 32 kartoffelavlere i Holland. Herefter har Aviko udviklet sig til at være en vigtig global aktør. Vi er i dag Europas største leverandør af kartoffelprodukter til foodservice og en af de fem største producenter på verdensplan.

Vi har også siden 2002 været en del af Royal Cosun, som er et stærkt kooperativ af producenter med ca. 8.400 landmænd. På 13 produktionssteder fordelt i Holland, Belgien, Tyskland, Sverige, Polen og Kina forarbejder AVIKO mere end 2 millioner tons kartofler årligt. Vi er repræsenteret i mere end 110 lande på verdensplan med et samlet sortiment, der omfatter flere hundrede forskellige kartoffelprodukter.

Ved AVIKO har vi en entydig mission: ”We bring joy to tables around the world” – vi skaber glæde rundt om bordene i hele verden. Vi forener mennesker, kulturer og alverdens køkkener. Desuden arbejder vi løbende på at finde mere bæredygtige løsninger. Dette omfatter klimavenlig kartoffelavl og energieffektiv produktion. Derudover ønsker vi at betragte hele kartoflen som en værdifuld
råvare og anvende den fuldt ud.

Vort danske marked er kendetegnet ved forbrugere som udelukkende efterspørger AVIKO premium produkter. Danske forbrugeres
kvalitetskrav er højt og villighed til at teste nyheder og trends er store.

Læs mere her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem