Bliv skarp på værdikæden med Frode Laursen

Det er et væsentligt succeskriterie at kunne matche de massive krav om effektiviseringer som markedet kræver i en verden med kundekrav, der samtidig bliver mere og mere komplekse.

Derfor skal du som leverandør til stadighed udfordre dig selv – og din logistikpartner – i jagten på optimeringsmuligheder og omkostningsreduktioner. Det handler om at se på alle dele af værdikæden samlet, og det kan kun ske i et tæt samarbejde mellem parterne.

På et webinar for MLDK’s medlemmer fredag den 26. Februar 2021 kl. 14.00-14.45 vil Peter Mouritsen, Business Development Manager hos Frode Laursen, give dig et indblik i processen og arbejdet med værdikæden.

”Vi har valgt at sætte arbejdet med løbende forbedringer i system og kalder det “Continues Improvement Projects” – eller CIP i daglig tale. På dette webinar, faciliteret af Frode Laursen A/S,  vil vi se frem til at præsentere dig for endnu flere målrettede projekter, der kan skabe øget effektivisering i arbejdet med logistik” fortæller Peter Mouritsen.

Webinaret finder sted:
Fredag den 26. februar 2021
Kl. 14.00-14.45

TILMELD DIG HER

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem