Workshop: Bliv trænet i bedre virtuelle møder med medie- og kommunikationsekspert

KUN FOR MEDLEMMER: Journalist og tidligere tv-vært, Rie Helmer, tilbyder fem MLDK-medlemmer en workshop til en fordelagtig pris. Workshoppen vil hjælpe dig og din virksomhed med at sætte rammerne for gode virtuelle møder og et givende samarbejde online.

MLDK har tidligere haft fornøjelsen af at høre Rie Helmer til et inspirationsoplæg, hvor hun gav brugbare tips og tricks i webinaret Bedre (virtuelle) møder = Bedre bundlinje. Nu har du og din virksomhed mulighed for at få personlig sparring via en 2-timers workshop med max. 12 deltagere, hvor I i fællesskab, på baggrund af praktiske øvelser, gruppearbejde og faciliteret debat, sammensætter jeres helt egne virtuelle spilleregler.

Skab rammerne for den gode dialog
Formålet med workshoppen er at give alle i et team ejerskab til de virtuelle møder. Rie understreger, at det er hendes erfaring, at mange medarbejdere føler sig distanceret i det virtuelle rum og har svært ved den gode dialog og samarbejdet.

Rie understreger: ”En workshop, hvor man arbejder med måden at holde virtuelle møder på, er en rigtig god måde til dels at foretage sig noget meningsfuldt socialt sammen, og dels at få alle med ombord, så niveauet på online-møderne hæves. Det skaber ikke alene en bedre mødekultur, men også bedre trivsel.”

Pris for workshoppen
Den normale pris for en sådan workshop ligger i omegnen af 20.000 kr. alt efter, hvor skræddersyet den skal være. Rie vil gerne tilbyde en workshop til fem medlemmer til kun 5000 kr. (efter først-til-mølle-princippet).

Kontakt Rie
Du kan kontakte Rie Helmer for tilbuddet om en 2-timers workshop på 25 46 30 96 eller på riehelmer@riehelmer.dk. Læs også mere om Rie her.

Er du medlem af MLDK, kan du i øvrigt se eller gense webinaret om bedre virtuelle møder her samt tilgå præsentationen her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem