Webinar: Tilbudsavisen under forandring

Fremtidens teknologiplatform for digitale tilbudsaviser

Coops forslag om at forbyde trykte tilbudsaviser har endnu engang sat tilbudsavisen i fokus. Kombineret med, at over halvdelen af danskerne allerede nu læser deres tilbudsaviser digitalt, så er digitalisering af tilbudsavisen et tema, der har mange mærkevareleverandørers interesse.

Den digitale tilbudsavis er under kraftig forandring og kæderne investerer stort i området. De nyeste versioner åbner op for helt nye muligheder – også for mærkevareleverandører.

Et af budene på fremtidens teknologiplatform for digitale tilbudsaviser er Incito, der er udviklet af Tjek a/s (”eTilbudsavis”) i samarbejde med en række detailkæder. Alle Coops kæder, Elgiganten og Fleggaard er eksempler på detaillister, der allerede anvender denne løsning – og flere er på vej. På webinaret kan du møde hovedarkitekten bag denne løsning, CTO Morten Bo Rønsholdt, og Head of Insights hos Tjek a/s Claus Nykjær.

På webinaret vil Morten og Claus gennemgå, hvad det er den digitale tilbudsavis kan. Herunder også fortælle om muligheder teknisk og i forhold til data – set fra en leverandørsynsvinkel. Alt sammen for at du kan begynde at forberede dig på, hvordan du vil udnytte muligheder, og hvad du skal efterspørge.

Indlægget varer ca. 45 minutter. Derefter er der afsat ca. 15 minutter til spørgsmål i plenum. Da der kan være mange spørgsmål til tema og præsentation, så vil der naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål til Tjek 1-1 i dagene efter.

Tidspunkt: Tirsdag d. 17. december kl. 14.00 – 15.00.
Du kan tilmelde dig lige her.
Du får herefter tilsendt en invitation senest mandag 16. december.

NB! Har du ikke mulighed for at deltage, men gerne ville, så kan du efterfølgende downloade præsentationen på MLDK.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem