Webinar: Salg på online platforme – kend dine rettigheder!

Kend dine rettigheder som leverandør, når du sælger dine varer online, og bliv klædt godt på af vores juridiske samarbejdspartner, når vi inviterer dig til et webinar om EU’s regulativ Platform-to-Business (P2B).

Regulativet er det første af sin slags i hele verden og har til formål at beskytte de virksomheder, der sælger sine varer på nettet. Derudover stilles der også krav til udbyderne af de online platforme, hvorpå der sælges.

MLDK inviterer sine medlemmer til et webinar fredag d. 13. november 2020 kl. 14-15, hvor du kan blive klogere på, hvad det betyder for netop dig som leverandør. Her vil Horten Advokatpartnerselskab give dig et overblik over det nye regulativ, samt redskaber til hvordan der skabes større gennemsigtighed og retfærdighed til glæde for leverandørerne.

Dette webinar er særligt relevant for dig, der arbejder kommercielt med varer, der kan blive solgt på nettet. Vær opmærksom på, at webinaret foregår på engelsk.

Tilmeld dig webinaret her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem