Webinar om influencer marketing – human branding, fremtidsperspektiv og konkrete råd

Influencer marketing er en spændende marketingsdisciplin – og ikke mindst én, som flere og flere virksomheder vælger at gøre brug af. Men hvad indebærer begrebet influencer marketing helt præcist – og hvad er human branding? Hvordan vil influencer marketing se ud i fremtiden, og hvad skal man være opmærksom på, hvis man arbejder med influencers?

Fredag den 19. februar inviterer vi dig til et webinar, hvor vi giver dig både en akademisk og praktisk forståelse for influencer marketing samt et fremtidsperspektiv og konkrete råd til, hvordan du kan arbejde med influencers. Vi får besøg af to dygtige eksperter, der arbejder indenfor feltet og som belyser emnet fra flere forskellige vinkler.

Program:

Kl. 14.00-14.30 Anna-Bertha Heeris Christensen, PhD Fellow ved CBS
Kl. 14.30-15.00Rasmus Arendt Nielsen, stifter og medejer af bureauet Brandheroes
  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem