Vurdering af MLDK Mærkevareleverandørernes Compliance-regler

Efterlevelse af gældende konkurrencelovgivning er fundamentet for alle aktiviteter i MLDK Mærkevareleverandørerne, hvad enten det er i forhold til rådgivning til jer medlemmer, vores medlemskommunikation, eller når der afholdes møder i netværksgrupper, komiteer og bestyrelsen. Vi har derfor fået Horten Advokaterne til at gennemgå vores konkurrenceretslige retningslinjer, således disse er juridisk opdateret og godkendt. Du kan se deres vurdering her.

For at beskytte foreningen og jer bedst muligt etablerede vi endvidere sidste år et online Compliance træningsprogram. Programmet opdateres årligt, og det er derfor et krav, at alle der deltager i enten vores netværksgrupper, bestyrelsen eller komiteer gennemgår programmet.
Sidder du som en del af en komite, bestyrelsen eller en netværksgruppe, vil du inden for de kommende uger modtage et link, således du kan gennemføre vores Compliance træningsprogram. Dette skal gennemføres inden den 1. juli 2018.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem