Vinderen af Årets Lancering 2020 er..

MLDK ÅRSTRÆF OG GENERALFORSAMLING 2021: I har stemt, og NielsenIQ har talt stemmerne op. Glæd dig til på torsdag, hvor vi afslører vinderen af Årets Lancering 2020!

I en tid hvor forbrugernes vaner har ændret sig drastisk, har de fire nominerede været hurtige til at handle og talt lige ind i tidens tendenser. Feltet er stærkt og består af følgende produktlanceringer:

  1. Tuborg Nul (Carlsberg Danmark)
  2. Starbucks at Home – lancering i kapselkategorien (Nestlé)
  3. Naturli’ Frost (Orkla Foods)
  4. Klorin Wipes 90 styk (Colgate-Palmolive)

Vinderen modtager den fine ære som indehaver af titlen ‘Årets Lancering 2020’, og med det følger også et gavekort på 100.000 kr. til Nielsen promotiondata, der giver værdifulde indsigter.

Hvem tror du løber afsted med titlen? Dét kan du finde ud af til vores årstræf og generalforsamling på torsdag den 11. marts kl. 09.00 – 12.00. Arrangementet er kun for medlemmer af MLDK, og du kan stadig nå at melde dig til.

Tilmeld dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem