Vinderen af Årets Lancering 2015

Stort tillykke til vinderen af Årets Lancering 2015, som blev Pastella Grøntsagsbånd fra Orkla Foods.

Det var 15. gang, Nielsen uddelte denne pris, som hylder et produkt, der i særdeleshed bidrager med nyt i markedet. Vinderen findes ud fra en række kriterier, og det hele starter med en proces, hvor producenterne anbefaler en række produkter. Alle nye produkter lanceret i løbet af året vurderes, hvoraf de 300 bedste gennemgås af Nielsen, og de 5 nominerede udvælges. Til sidst adspørges forbrugerne og dommen falder. I år løb Pastella Grøntsagsbånd fra Orkla Foods med sejren, og det er de meget stolte over.

Da adm. direktør i Orkla Foods, Tino Bendix, i går til Mærkevareleverandørernes Årstræf 2016 modtog prisen, takkede han sit dygtige team for en krævende arbejdsindsats og handlen for at have taget så godt imod produktet.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem