Vil du optimere dine digitale kompetencer?

Stadig flere e-handelsplatforme vinder frem i dagligvarebranchen, og kunderne forventer i stigende grad at kunne bruge de digitale muligheder i jeres samarbejde. Derfor har vi hos MLDK Mærkevareleverandørerne sammensat en 2-dags digital uddannelse, så du kan være rustet til den digitale fremtid og styrke dit digitale samarbejde med dine kunder.

Målet med den digitale uddannelse er at få dig til at tænke digitalt i forhold til at udnytte de digitale muligheder i dit samarbejde med dine kunder. Dagen vil derfor byde på indlæg fra forskellige kunder, der alle vil bidrage med perspektiver på, hvordan samarbejdet kan styrkes gennem de digitale teknologier samt, hvordan fremtiden ser ud, når man tager de digitale briller på. Du vil efter uddannelsen være rustet til at indgå aktivt i en dialog om digitale muligheder og udfordringer både internt i din organisation samt i forhold til dine kunder. Ambitionen er, at du kan tænke digitale prioriteter og aktiviteter ind i en kundeplan, en kategoriplan, en shopper marketingplan eller der, hvor du ellers beskriver dine indsatser rettet mod forbrugerne i butikken.

Uddannelsen er primært målrettet Salgsdirektører, Key Account Managers, Customer Marketing Managers, Marketing Managers og Shopper Marketing Managers, men du er naturligvis også velkommen til at deltage, hvis du ellers finder uddannelsens indhold relevant i forhold til dine daglige arbejdsopgaver i organisationen. Vi opfordrer til, at flere medarbejdere fra forskellige arbejdsområder i organisationen deltager, således I får et bredere perspektiv.

Du kan se hele programmet samt tilmelde dig lige her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem