Vi skal værne om diamanten

Med mange år i samme rille er det tid til fornyelse af Mærkevareleverandørernes årstræf. Allerede i år var de første forandringer med, men meget mere er i støbeskeen

Tekst: KOMMID

De seneste 35-40 år har det været stort set det samme år efter år. Et par forandringer hist og her, med fokus på festmiddag og ellers typisk et enkelt fagligt indspark i løbet af dagen, hvis der da var et. Deltagerantallet begyndte at dale – og især gæster var svære at lokke til. Noget måtte gøres. Direktør Niels Jensen og et par bestyrelsesmedlemmer, heriblandt Carsten Wandorf, satte sig sammen. De arbejder nu for styrkelse af årstræffet.

– Vi skal ikke revolutionere, men evolutionere, siger Carsten Wandorf om de forandringer, årstræffet står over for.
Alt skal ikke laves om, men der skal fornyelse til. Både for medlemmernes og for gæsternes skyld. Jo flere gæster der er med, desto mere interessant bliver dagen for Mærkevareleverandørernes egne medlemmer.
– Mærkevareleverandørernes årstræf er et godt holdepunkt for begge sider af bordet. Vi har en fælles interesse i at tilfredsstille forbrugeren, og det er vigtigt, at vi står sammen og deler erfaringer. Mærkevareleverandørerne årstræf er en gave til samarbejdet, som vi skal værne om som en diamant, mener Carsten Wandorf.

Kunsten er nu at gøre alle tilfredse. Men det ved arbejdsgruppen godt, er en umulig opgave.
– Der vil altid være nogle, som vil have tingene på en anden måde. Nogle kommer primært for det sociale om aftenen, mens andre gerne vil have flere faglige input. Vi forsøger at tage hensyn til alle og skabe fornyelse over hele feltet – på en måde, som værner om de gode traditioner, siger Carsten Wandorf.

Forandringerne er allerede i gang, og Carsten Wandorf mener, at det i år lykkedes at løfte fagligheden et niveau og skabe en god rød tråd i indlæggene. Dog er planen, at især de faglige indlæg skal være endnu mere vedkommende.
– Det kunne være noget med at lave to eller flere spor med indlæg, som man kan deltage i efter interesse, forklarer Carsten Wandorf og fortsætter: vi ser overordnet på det og vurderer alt fra fornyelse af de fysiske rammer til måden, dagens faglige indspark sammensættes og præsenteres på.

Der er meget at gribe fat i, men det er vigtigt, at medlemmerne kommer med indspark, så dagen kan tilrettelægges, så den tilfredsstiller flest muliges behov.
– Vi går dybere ind i det her den kommende tid, og vi håber på involvering og engagement fra medlemmerne, så vi kan få skabt de bedst mulige årstræf fremover, afslutter Carsten Wandorf.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem