Vi skal nuancere debatten

Nyeste skud på stammen i Mærkevareleverandørernes bestyrelse, Jan Sterobo, glæder sig til det forestående arbejde. Her giver han indblik i noget af det, han især ønsker fokus på.

Tekst: KOMMID

– Jeg vil først og fremmest arbejde for, at vi med uforandret hastighed kan fortsætte den modernisering af Mærkevareleverandørerne, som Niels Jensen har startet – altså mod et mere transparent Mærkevareleverandørerne, der kommunikerer med sine medlemmer og involverer en bredere kreds af dem, siger Jan Sterobo.

Derudover fremhæver han, at Mærkevareleverandørerne har mange mindre medlemsvirksomheder, der ikke har mulighed for at gennemføre de samme uddannelsesforløb og vækstprojekter, som større virksomheder har. Han mener, at Mærkevareleverandørerne kan skabe et fælles grundlag, der vil hjælpe disse virksomheder til øget vækst.
– Uddannelsesforløb, investeringer i større markedsindsigt eller teknologiske projekter som for eksempel udvikling af en fælles brand-app er nogle af de tilbud, jeg forestiller mig, et dynamisk og moderne Mærkevareleverandørerne vil kunne tilbyde i fremtiden, siger han.

Endeligt mener det nye bestyrelsesmedlem, at der bør sættes ekstra ind i forhold til at få en stemme i den offentlige debat.
– Tager man for eksempel debatten om de høje forbrugerpriser i Danmark, skal vi ikke overlade hele mediebilledet til politikere og journalister, der ofte har en meget kortsigtet og ”personlig” agenda. Vi skal selv på banen og have flere fakta på banen, så vi skaber en mere nuanceret debat, påpeger han.

Til spørgsmålet om, hvorfor han har ønsket at være en del af Mærkevareleverandørernes bestyrelse, svarer Jan Sterobo:
– Jeg har overordnet set været meget tilfreds med de seneste års udvikling af Mærkevareleverandørerne, så det er ønsket om at sikre fortsat udvikling, modernisering og profilering af vores forening, der har fået mig til at stille op til en post i bestyrelsen.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem