Velkommen til nyt MLDK-medlem: Dina Food

MØD NYT MLDK-MEDLEM: Træd ind i en verden af kager og desserter med Dina Food, som du kan lære at kende herunder.

Velkommen til en verden af kager og desserter fra Dina Food. Vi har kager og lækkerier til enhver anledning og årstid.
Fra de bedste producenter i Danmark og Europa, håndplukker vi nøje udvalgte kager og desserter. For ligesom dig, går vi højt op i sanselig nydelse, smagsudvikling, ægthed og markedsinnovation.

Vi har specialiseret os i kager og desserter på frost og har et helt særligt og professionelt udvalg til dig, der elsker at byde dine gæster på meget mere nydelse og forkælelse. Vores sortiment består hovedsageligt af produkter, som du blot skal tø op, og derefter er de klar til servering. På den måde gør vi det nemt og enkelt for dig, og du undgår madspild.

Det er en nem, hurtig og driftssikker måde at præsentere dagens café-kage på tavle, i montre eller menukort.

Dina Food – kager der smager
Vi byder på mere end 150 værtsskabende kager, bagværk og desserter, og vi kan hjælpe dig med lige præcis den løsning, som passer til dig og dit professionelle køkken.

Udforsk vores store udvalg af sanselige, flotte dekorerede og udskårne gourmet-cafékager, klassiske tærter, intense desserter, kunstfærdige pâtisserie-kager med lækre finesser, lækre portionspakkede stykkager, innovative brunch bites, daddel/havre-kager og håndlavede, planterige konfekthapsere med de bedste danske bælgfrugter.

Du kan også gå på opdagelse i vores små, lækre kagestykker, som er ideelle til en farverig og lækker tapasanretning/menu – eller vælg dine favoritter, og gør din mødeforplejning ekstra sød.

Bæredygtighed er vigtig for Dina Food. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, som har iværksat en række initiativer og strategier, som skal være med til at give de bedste forudsætninger for naturen og mennesker. Herunder bl.a. ansvarligt indkøb af råvarer, clean label, cirkulær emballage, optimering af energiforbrug, minimering af spild og gode arbejdsforhold.

Gode råvarer, høj kvalitet og godt håndværk er kerneværdier for Dina Food, og vi har sammensat et skønt sortiment, som vi glæder os til at vise dig.

Læs mere om Dina Food her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem