Uddannelse i digital marketing

For at imødekomme medlemmernes ønske om kompetenceudvikling inden for det digitale felt, tilbyder Mærkevareleverandørerne nu i samarbejde med Lifted Competence et digitalt uddannelsesprogram målrettet dagligvarebranchen.

Uddannelsen er delt i tre spor:

  1. En CEO workshop, der giver kendskab til det digitale område, så dialogen med ansatte, digitale bureauer og kunder giver mere mening. Deltageren får bl.a. indsigt i muligheder med medier, markedsføring og målsætninger.
  2. Tre-dages forløbet ”digital customer/shopper-marketing”, som er målrettet samarbejdet med dagligvarekunderne. På det praktiske forløb, der især henvender sig salgsdirektører og managers inden for salg, marketing, shoppermarketing, kunderelationer mv., får deltagerne kompetencer, der gør dem i stand til at vurdere digitale prioriteter og aktiviteter.
  3. Certificeret diplomuddannelse i digital marketing, som er markedets førende digital marketing-uddannelse. Forløbet er internationalt anerkendt og på verdensplan gennemført af mere end 15.000 kursister. På de 10 moduler får deltageren indsigt i bl.a. social media marketing, e-mail marketing, google analytics, mobile marketing og mediestrategi.

De tre spor gennemføres på specifikke datoer fra marts til juni.

Læs mere om uddannelsen her

TILMELDING CEO WORKSHOP
TILMELDING – DIGITAL CUSTOMER / SHOPPER MARKETING
TILMELDING – PROFESSIONAL DIPLOMA IN DIGITAL MARKETING

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem