TrustTracker: Bæredygtig branding og forbrugertillid

Dansk Markedsføring skriver om TrustTracker, som du kan opleve til MLDK’s julekonference. Læs mere her.

Analyseværktøjet TrustTracker har gennemgået 50 af de største fødevarebrands i Danmark – og dette er, hvad resultatet viser:

Tillid er en vigtig faktor, når forbrugernes loyalitet til et brand måles.

”En tredjedel af loyaliteten til varemærker kan forklares udelukkende med tilliden til brandet. Det vil sige, at tillid er afgørende for forbrugerne,” siger Benjamin Heco fra Heco et al.

Bag TrustTracker står EIT Food, der er støttet af EU og en række marketingforskere bl.a. fra Aarhus Universitet samt andre europæiske uddannelsesinstitutioner.

Undersøgelsen bygger på mere end 20.000 respondenter fra 18 lande i Europa.

Hvordan skal man så forholde sig til dette som brand og markeeter? Det kan du læse mere om i denne artikel i Dansk markedsføring.

TrustTracker på MLDK’s julekonference
💡 I dag går vores julekonference igang – her vil professor Klaus Grunert fra Aarhus Universitet give en introduktion til EIT Food TrustTracker®. Derudover kåres vinderen af EIT Food TrustTracker Award 2022 også – følg med for at se, hvem vinderen er.

Læs også mere om TrustTracker her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem