Tre webinarer erstatter CBS konference om detaillisters dual role

Hvordan er mærkevarens og private labels forretningsmodeller forskellige? Hvilke implikationer har det, når en kunde samtidig er konkurrent? Hvordan konkurrerer private labels og mærkevaren på hylden? Og hvordan ser dual role problematikken ud i digitale kanaler?

MLDK samarbejder med CBS om international akademisk konference om detaillisters dual role og konkurrencen mellem mærkevaren og private label. Konferencen, som skulle være afholdt i marts, blev aflyst pga. Covid-19. Det samme program i lidt udvidet version gennemføres nu i stedet som tre webinarer fra ultimo oktober:
• Webinar 1: Private labels, competing business models and the dual role of retailers, onsdag, 28 oktober, 2020, 13 – 15.30
• Webinar 2: In-store competition between private labels and branded goods, mandag, 9 november, 2020, 9 – 11.30
• Webinar 3: The role and business models of digital platforms, tirsdag 17 november, 2020, 9 – 11.30

På webinarerne præsenterer Europæiske eksperter både fra forskningsverdenen og fra praksis.

Webinarerne er gratis at deltage i.

Du kan se programmet for de tre webinare samt tilmelde dig lige her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem