TILMELDINGEN ER ÅBEN TIL MLDK ÅRSTRÆF 2024

Vi har glædet os rigtig meget til at invitere medlemmer, partnere samt inviterede gæster og kunder med til MLDK Årstræf 2024 den 14. marts på Crowne Plaza i København. 

Vi kan nu også løfte sløret for et rigtigt spændende program, hvis vi selv skal sige det (og det håber vi selvfølgelig også, du synes). Glæd dig til en dag, hvor du både bliver underholdt og inspireret!

Oplev Paul Polman, Morten Albæk, Peter Giortz-Carlsen, André Rogaczewski og mange flere fortælle om bl.a. kunstig intelligens, økonomi og bæredygtighed. Er du medlem, så afholder vi også et medlemsmøde med generalforsamling og breakouts, hvor du kan vælge netop dét faglige spor, der interesserer dig mest. Aftenen afsluttes med både middag og award show, hvor vi hylder hinanden og branchen. 

UPDATE: Vi har nu lukket for tilmeldingen til årstræffet – tak for den store interesse og opbakning. Har du ikke nået at få en billet, så skriv gerne til os på info@mldk.org, og kom på ventelisten.

FOR MEDLEMMER

  • Torsdag den 14. marts kl. 12.30 – 23.30
  • Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114, 118, 2300 København
  • Pris: 2795 kr. ex. moms pr. deltager (efter 4. deltager fra samme virksomhed er prisen 1.495 kr. ex. moms). For deltagere i next generation-sporet: 1.495 kr. ex. moms. 

TILMELDING LUKKET

FOR PARTNERE

  • Torsdag den 14. marts kl. 15.00 – 23.30
  • Crowne Plaza, Ørestads Blvd. 114, 118, 2300 København
  • Pris: 2795 kr. ex. moms (max. to deltagere pr. partnervirksomhed)

TILMELDING LUKKET

Inviterede kunder og gæster får tilsendt personlige invitationer via mail.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem