The Whole Company’s indstilling til Årets Field Sales Team 

Salgsstyrkens evne til at eksekvere i butik er fokus for The Whole Companys indstilling til Årets Field Sales Team. Med kort varsel åbnede sig en mulighed for Trope-serien på nødder og frugt i starten af 2023. Som en ”fritvalgs”-mulighed for butikker, så blev den afgørende faktor evnen til at sælge ind og servicere butikker. Den opgave blev løst forbilledlig af hele salgsstyrken. 

KAM perspektiv:

“Efter års kamp lykkes det, at gennembryde barrieren på hovedkontoret og igen for alvor at få foden indenfor hos nogle af de store detaillister i deres standard sortiment på vores Trope-serie på Nødder og Tørret frugt.

Mulighederne opstod da Coop og ABC i december 2022 åbnede for, at vi kunne blive fast leverandør af et sortiment i ABC og Coop 365 samt få vores sortiment som en fri valgmulighed til Kvickly, Super og Dagli’ brugsen, Dagrofa samt alle andre der havde lyst. Med kort deadline til første levering uge 8 var der tryk på i Marketing, Produktion, Supply Chain for at stå klar med færdig koncept. En afgørende faktor i beslutningen for Coop og ABC var, at vi kunne servicere butikkerne på et højt niveau, for denne kategori driver ikke selv, og konkurrencen er hård.  

Vi besluttede også i denne proces at opgradere vores salgsstyrke med en ekstra konsulent og en ekstra Mercer, da vi ved at denne kategori er håndteringstung og det er afgørende for succes at have ”varme hænder” i marken. Siden er også Nemlig blevet forhandler af sortimentet og vi har også været leverandør at julesortiment på tørret frugt til flere kæder og vi håber at flere kæder støder til i 2024.  

Salgschef perspektiv  

På bundlinjen er der nu leveret et helt fantastisk resultat på salg ind / ud, der har givet all time high performance på salgsstyrkens resultat. Her bliver de netop målt på salg ud, der er den bedste temperaturmåler for hvordan produkterne udvikler sig i butikkerne. 2024 bliver ikke mindre interessant der flere kunder viser interesse og vil gerne med på rejsen sammen med os ud fra de best case butikkerne oplever og har delt imellem hinanden. design/emballage/pris/salg/service/merch.

En afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige i starten af marts måned for at finde vinderen, der kåres på MLDK Årstræf 2024 den 14. marts.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem