Tak for et begivenhedsrigt årstræf!

Vi takker for et helt fantastisk årstræf i går og til alle medlemmer, kunder, partnere og gæster, der var med til at gøre det til en begivenhedsrig dag.

En stor tak skal også lyde til alle oplægsholderne: Kenneth Holmen Pedersen (Coop Danmark), Richo Boss (MENY Danmark), Kasper Ryttersgaard Jacobsen (Royal Unibrew), Søren Helsinghof-Olsen (Arla Foods), Anette Grothe (OPENING), Ole Krohn, Erik Elvingsson Hedén (Sustainable Brand Index™), Niels Petersen (Carletti A/S), Carsten Wandorf (Fritz Schur Consumer Products), Thomas Blomqvist (Nestlé Danmark), Lars Christensen, Per Thau (Coop), Bjarne Steen Jensen (Unilever), Helle Muller Petersen (Arla Foods) og Søren Pind.

Og så skal der selvfølgelig også lyde en stor tak til alle nominerede til de fire priser, der blev uddelt til award showet om aftenen. Det blev Peter Larsen Kaffe, Royal Greenland, Royal Unibrew og Dr. Oetker, der vandt hhv. Mærkevareleverandørenes CSR-pris, Årets Nyhed 2021/22 – Away From Home, Shopper Marketing Excellence Prisen og 2021/22 Årets Lancering 2021 by NielsenIQ. Stort tillykke!

Og sidst, men ikke mindst, er der en hilsen fra MLDK’s direktør, der takker for opbakningen og det flotte fremmøde til arrangementet.

Vi glæder os allerede til det næste årstræf, der bliver den 9. marts 2023!

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem