Slut med dobbeltarbejde til leverandørerne

DADAS eliminerer en stor del af det tastearbejde, der hidtil har taget mange af leverandørernes ressourcer. Med MediaplusCRM bliver det endnu nemmere at sikre korrekte data.

Tekst: KOMMID
MediaplusCRM er en række sammenhængende softwareprodukter, der gør dataarbejdet for leverandører mere overskueligt og effektivt.

De sammenhængende services giver overblik over sælgerstyring, kampagnestyring, scannerdata, business intelligence og produktadministration.

Produktadministrationsdelen betyder blandt andet, at man kun skal indtaste produktdata én gang, hvor mange leverandører i dag taster produktdata igen og igen i mange forskellige systemer.

– Kontoplanen i bogholderiet er ikke noget, enhver kan rette i, men produktlisterne er der mange udgaver af rundt omkring i de forskellige afdelinger, og det er ikke særlig hensigtsmæssigt, siger konsulent hos Mediaplus, Lars Brandstrup.

Produktdata i MediaplusCRM uploades automatisk til DADAS, Foodsam Produktdata og snart Foodsam Prisdata, og eliminerer de fejl, der kan forekomme ved ekstra manuelle indtastninger.

Lars Brandstrup påpeger,  at man som leverandør først har orden i eget hus, når produktdata vedligeholdes ét sted, og henviser til, at det selvfølgelig altid er vigtigt, at datakvaliteten er i orden – også internt.

– Når produktdata kun skal registreres én gang, uanset hvor man som leverandør skal bruge dem, minimeres risikoen for fejl. Dermed sikres en høj datakvalitet, et godt overblik – og selvfølgelig en masse besparelser, fordi dobbeltarbejde undgås.

Bonusinfo
Lars Brandstrup garanterer, at 80% af virksomhedens ringbind, papirer og foldere forsvinder fra hylderne ved brug af MediaplusCRM.

Artiklen er oprindeligt udgivet i e-magasinet Datapool magazine, 2013

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem