Skal vi hjælpe dig med at finde din nye kollega?

At finde den helt rette nye kollega kan være en lang og vanskelig proces. Særligt, hvis man gerne vil finde en, der allerede har lidt kendskab til og erfaring inden for dagligvare- samt foodservicebranchen. Her kan MLDK Mærkevareleverandørerne hjælpe dig. Med MLDK JobPosting har du nemlig mulighed for at få dit stillingsopslag på vores hjemmeside og i vores ugentlige nyhedsbrev, som bliver distribueret til over 1.100 relevante branchefolk inden for både detail og foodservice. På den måde er du sikret, at dit stillingopslag når ud til en masse folk, der allerede kender til din branche, og du er dermed et skridt nærmere på at finde din nye kollega.

Så simpelt er det

Vi har selvfølgelig gjort det ganske enkelt for dig at indrykke din jobannonce. Du skal blot indtaste få oplysninger samt vedhæfte stillingsopslaget på dette link https://www.mldk.org/jobopslag-opret. Du kan også vælge den helt hurtige løsning, nemlig at sende det til info@mldk.org, så sørger vi for, at opslaget kommer på hjemmesiden og i nyhedsbrevet.

Og det bedste af det hele er, at det er gratis for dig, som allerede er medlem af MLDK Mærkevareleverandørerne.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem