Skal du være med i vores nye eCommerce-netværk?

Over en længere periode har vi fået henvendelser om et eCommerce-netværk i MLDK-regi. Det imødekommer vi nu og rækker derfor ud til alle, der er interesseret i at høre mere.

I første omgang afholder vi en online worksession med det formål at afstemme, hvad et eCom-netværk skal have fokus på. Som deltager på webinaret får du mulighed for at påvirke rammen for et kommende netværk. I dialogen med andre interesserede får du sikkert også et billede af, om det kan give værdi for dig. 

Tænker du, at gruppen måske kunne være noget for dig, så kan du helt uforpligtende tilmelde dig, dét vi kalder et ”stiftende” introduktionswebinar fredag den 16. juni 2023 kl. 11.00 – 12.00. Her får du mulighed for at give input og diskutere det netværksindhold, der skaber størst mulig relevans fra dit perspektiv.

Du kan tilmelde dig lige her

NB! Er du muligvis interesseret, men har ikke mulighed for at deltage, så kan du skrive til Lars Brun på lbn@mldk.org, at du gerne vil holdes orienteret.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem