Ses vi på Folkemødet?

Vi glæder os til i morgen, hvor Folkemødet skydes igang, og vi ser frem til tre dage fyldt med inspiration, politiske debatter og gode samtaler.

Rådet for sund mad har i år arrangeret SAMMEN OM MAD-scenen, hvor man kan opleve 12 forskellige debatter om mad og måltider med forbrugerekspert Anne Glad Wagner som moderator.

Scenen har opbakning fra MLDK samt en række andre partnere; Arla Foods, Bryggeriforeningen / Danish Brewers’ Association, Børnevægt i Balance, The Coca-Cola Company Danmark, Danish Crown, Tandlægeforeningen, DSK – De Samvirkende Købmænd , Det Danske Madhus, Fødevarestyrelsen, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse (Danish Cancer Society), Danish Agriculture and Food Council (Landbrug & Fødevarer), Madkulturen, Meyers & Økologisk Landsforening.

Find scenen på Kampeløkke Havn (E13), og læs mere om programmet her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem