Se billederne fra MLDK’s medlemsevent 2021

Vi takker for et veloverstået medlemsarrangement – her kan du se alle billederne fra arrangementet. En stor tak til alle deltagere og oplægsholdere.

Salgsdirektør, Jarl Vestergaard og direktør, Christian Flamand Goldschmidt (billede) i RelationMedia fortalte om salgskonsulentens rolle og nye vækstområder – senere på dagen drog de mod Aarhus for at modtage Gazelleprisen.

MLDK’s direktør, Niels Jensen, byder velkommen.

E-handelsdirektør i Dansk Erhverv, Niels Ralund, fortalte om den seneste udvikling indenfor e-handel med dagligvarer samt forventningerne til den fremtidige udvikling.

Sara Krüger Falk, direktør i Global Compact Network Denmark, gav en introduktion til Science Based Targets og sammenhængen mellem Global Compact, de 17 verdensmål og Science Based Targets Initiative samt hvorfor, at SBTi betragtes som modellen for et seriøst klimaarbejde.

Too Good To Go havde en stand i foyeren, hvor de kunne fortælle medlemmerne om forskellige initiativer, som passer ind i leverandørernes dagsorden, bl.a. datomærkningsinitiativet.

Datomærkningsinitiativet går bl.a. ud på, at forbrugerne guides til mindre madspild via mærkatet “Ofte god efter”, eller som det ses her “Often good after”.

Signe Frese, CSR-direktør i Coop Danmark, gav en status på Coops klimaambitioner inden for rammerne af Science Based Targets, samt hvordan og hvornår Coop forventer, at inddrage leverandørerne i klimaarbejdet.

Den kommercielle direktør i Coop, Lars Rasmussen, gav sit perspektiv på udviklingen af dagligvarer på nettet samt forventningerne til leverandørerne, hvis de skal udnytte dets fremtidige potentiale.

Hvordan skaber man en digital transformation i foodservice anno 2021? Det kunne Jane Leth Jørgensen, Group Digital Manager i Lantmännen Unibake, fortælle mere om.

Steen Bech, Senior Management Consultant i Implement Consulting Group, og Mette Fabricius, Manager Group Planning & Logistics Controlling i Royal Greenland, fortalte om erfaringer og metoder til effektiv Sales & Operational Planning.

På sporet “Salgschefens inspirationsdag” var der lagt op til dialog i inspirationsoplægget, der gik ud på at motivere medarbejdere – af Lasse Piester-Stolpe, Senior Management Consultant i Implement Consulting Group.

Der var også tre korte oplæg fra MLDK-medlemmerne, der fortalte om deres arbejde med emballager og klima. Oplæggene blev holdt af Anna Rise, kommunikationschef i Nestlé, Trine Rubæk, Head of Business Development & Sustainability i Orkla (billede) & Lise Berg Kildemark, Director, Sustainable Packaging i Arla Foods.

MLDK-partner, HL-repro, havde også en stand i foyeren, hvor man kunne se deres højkvalitets trykforme og print tæt på.

MLDK’s direktør fortalte kort om foreningens strategi og fokusområder i den kommende tid.

NielsenIQ kårer vinderen af Årets Lancering 2020.

Det blev Nestlé, der vandt prisen med deres lancering af Starbucks kaffekapsler.

Formanden, Carsten Wandorf, takker for et godt arrangement.

Vi ses til næste år!

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem