Se billederne fra HolyGrail arrangementet i København

I sidste uge blev det tredje arrangement om projektet, Holy Grail 2.0, afholdt i København, hvor det er i færd med at blive testet i et semi-industrielt setup. Det blev til dels et online og onsite arrangement på ARC med flere hundrede deltagere i alt. Se billederne fra onsite arrangementet herunder.

Er du interesseret i at vide mere om projektet, kan du klikke her og på projektets egen hjemmeside her.

Alle billeder: ARC – Amager Ressourcecenter.

Emballagerne med de digitale vandmærker kunne studeres tæt på.

Der var rig mulighed for at tale med andre interesserede, da der var mere end 80 virksomheder og organisationer til stede på ARC / Antoine Bourely, R&D Manager hos Pellenc fortæller om maskinen, der scanner vandmærkerne.

Inde i selve lokalet hvor sorteringsteknologien testes / På bordene kan de forskellige emballager ses og på skærmen kan man se, hvordan sorteringen foregår inde i maskinen fra et kamera monteret på indersiden af maskinen.


Med et lille vindue ind til maskinen kan man følge med i sorteringsprocessen / I et andet lokale ses de forskellige emballager og processen med digitale vandmærker. Nogle af de fremviste emballager har fx ligget ude i solen over en længere periode, da man er interesseret i at se, hvad der sker, når emballagerne udsættes for forskellige elementer.

Der blev fortalt om både processen og arbejdet med testen i København. Her ses Gian De Belder, Technical Director, R&D Packaging Sustainability i Procter & Gamble, An Vossen, Technical Project Manager på hele projektet, Ravi Sharma, Director, Engineering (R&D) hos Digimarc, Antoine Bourely, R&D Manager hos Pellenc samt Malene Møhl fra Københavns Kommune.

Der var også en række andre bag projektet, der gav oplæg blandt andre Eva Schneider, Sustainability & Communications Manager hos AIM – European Brands Association samt Jacob Duer, Direktør i Alliance to End Plastic Waste.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem