Så er det igen tid til MLDKs årlige lønanalyse

Hvert år gennemfører vi en lønanalyse blandt vores deltagende medlemmer. Analysen giver mulighed for at følge lønudviklingen inden for både Retail og Away From Home. Vi ved, at mange virksomheder har klare mål for lønniveauet i forhold til markedet, og derfor er denne analyse en oplagt mulighed for at vurdere egen lønpolitik i relation til markedet og sikre, at man følger den målsætning, man har sat sig.

Udover at give et indblik i lønniveauet, giver analysen også mulighed for at benchmarke på en række andre benefitområder, såsom bonus, pension, forsikringer, diæter, bil, fitness og meget mere. For at sikre det bedste grundlag for analysen er denne opdelt på 37 forskellige stillingsbetegnelser inden for salg, marketing, logistik/kundeservice og HR. Vi opfordrer naturligvis vores medlemmer til at deltage med data på alle funktionsområder, da dette vil give det bedste sammenligningsgrundlag.

Det er helt gratis for medlemmer af MLDK Mærkevareleverandørerne

Er du medlem af MLDK Mærkevevareleverandørerne, er det gratis for dig at deltage og jo flere deltagende virksomheder, des større værdi giver analysen for jer, der deltager. De seneste år har analysen omfattet ca. 1.400 personer, men vi håber naturligvis på endnu flere deltagende i år.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem