Royal Unibrews indstilling til Årets Field Sales Team 

En succesfuld salgsstyrke er altid under udvikling. Det er til glæde for både Royal Unibrew, kunderne og den enkelte konsulents egen udvikling. Således var 48 konsulenter igennem Royal Unibrews kompetenceudviklingsprogram i løbet af 2023. Et program, der blandt medarbejdere, er stor begejstring for – ikke mindst fordi evnen til at lytte og sætte kunden i centrum udvikles stærkt.

Det er den generelle opfattelse, at kompetenceudviklingsprogrammet har været stærkt medvirkende til, at Royal Unibrews salgsstyrke kan se tilbage på et 2023 – hvor det til trods for stor kompleksitet og bredde i porteføljen – kan konkluderes, at det blev til vækst i markedsandele i samtlige tre kategorier, hvor de opererer: Drikkevare-, Chips&Snacks- samt Te-kategorien. 

En afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige i starten af marts måned for at finde vinderen, der kåres på MLDK Årstræf 2024 den 14. marts.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem