Publikumspriser og Årets Bobler

Ved Mærkevareleverandørernes Årstræf 2016 blev det store Mærkevareleverandørerne Awardshow afholdt. Her blev en række priser uddelt – læs om vinderen af Årets Lancering 2015 her, om vinderen af Brand Trust Prisen 2016 her og vinderen af prisen som Årets mest innovative detaillist her.

Prisen som Årets Bobler gik til Coca Cola Life fra Carlsberg Danmark. Ved prisuddelingen takkede Salgsdirektør Off Trade Per Wilhelmsen og Customer Channel Director Lars Smidt handen for det effektive lanceringssamarbejde og tilføjede, at de håber at stå på podiet igen næste år, som vinder af Årets Lancering 2016.

Publikumsprisen Detail gik til Danpo for deres kylling i stegepose. Anne Gitte Elbronn og Kim Komdrup fra Danpo gik glade fra scenen med ordene: “Hvor er vi stolte! Vi glæder os til at se denne moderne udgave af den populære lørdagskylling fra 80’erne vokse. Tusind tak for prisen!”

Publikumsprisen AFH gik til Lantmännen Unibake for deres nye pølsebrød i flere varianter. Niels Holm, Supply Chain Manager i Lantmännen takkede og glæder sig over, at vi mange steder vil komme til at spise deres gode sunde pølsebrød.

Tillykke til vinderne!

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem