Peter Larsen Kaffes indstilling til Årets Field Sales Team 

Field Sales Teamet fra Peter Larsen Kaffe har gennem flere år vist evnen til at håndtere flere brands. Udover Peter Larsen Kaffe selv, så nyder både Dancake og Aqua d’or glæde heraf – og fra 2024 indgår nu også Danone koncernens mejeri og plantebaserede produkter. Organisering med Brand Sales Leaders og datadrevet indsalg skal løfte organisationen til et nyt niveau.

Peter Larsen Kaffes Field Sales Team har i mere end 10 år repræsenteret tre stærke brands: Peter Larsen Kaffe, Dan Cake og Aqua d’or. Og fra årsskiftet er der kommet endnu et logo på den alsidige salgsstyrkes biler. 

Den multinationale fødevarekoncern Danone har valgt Peter Larsen Kaffes og Dan Cakes salgsstyrke som repræsentanter for koncernens mejeri og plantebaserede produkter og fortsat også for Aqua d’or. 

Vi betragter det som en stærk anerkendelse af salgsstyrkens evne til loyalt og kompetent at repræsentere tre vidt forskellige brands i forhold til dagligvarebranchen i hele Danmark, når en så stor, international koncern vælger os til også at repræsentere sine produkter i Danmark. Det vidner om, at vi har opbygget en effektiv organisation, der også er en attraktiv samarbejdspartner for andre stærke fødevarebrands.

fortæller Morten Jensen, Head of Retail, Peter Larsen Kaffe

Salgskonsulenterne har da også kontinuerligt indfriet salgsmålene for samtlige de brands, de repræsenterer. Dermed bidrager salgsstyrken ikke alene til vedligeholdelse af de tre brands’ eksisterende forretning, men er med til at sikre vækst i samhandlen med dagligvarebutikkerne. 

En afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige i starten af marts måned for at finde vinderen, der kåres på MLDK Årstræf 2024 den 14. marts.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem