Partnerportræt: Horten Advokatpartnerselskab

MØD EN MLDK-PARTNER: Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 60 års erfaring og 325 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Herning. Læs mere herunder.

Vi bruger vores baggrund og mange tværgående ekspertområder til at skabe resultater for vores kunder. Vi er allerbedst i sektorer, der er præget af hastig udvikling og intensiv regulering, og vi går lige til sagens kerne.

Fokus for os er at forstå og sætte os ind i den enkelte virksomheds forretning for der-igennem at kunne yde den bedste – og mest brugbare – juridiske rådgivning for den enkelte virksomhed.

Horten har i en længere årrække arbejdet tæt sammen med MLDK og virksomheder i sektoren om juridiske forhold i samhandelsaftaler. Derudover har vi haft et tæt samarbejde om urimelig handelspraksis i dagligvaresektorer og har bistået MLDK med de juridiske aspekter af lov om urimelig handelspraksis i landbrugs- og fødevareaftaler. Det giver os en unik indsigt i sektoren og de kommercielle aspekter i samhandelsaftalerne. Derfor har vi mulighed for at levere konkret juridisk rådgivning, som er tilpasset sektorens særlige forhold.

Vi afholder løbende arrangementer og kurser i samarbejde med MLDK, som kan findes på MLDK.org. 

Kunne du tænke dig at høre mere om Horten og deres services, er du velkommen til at kontakte:
Marie Løvbjerg, advokat, mal@horten.dk, +45 3334 4383
Hans Christian Pape, partner og advokat, hcp@horten.dk, +45 3334 4210

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være MLDK-partner?
Læs med her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem