Paneldebatten

Med Solveig Bjørnestad som ordstyrer blev paneldebatten styret med lige dele humor og hård hånd. Vi satte detailhandlen og leverandørerne stævne til korte perspektiver på innovation, sundhed, økologi, kvalitet og samarbejde.

Tekst: KOMMID

Repræsentanter fra begge sider af bordet tørnede sammen i en tempo- og deltagerskiftende debat om status pt på samarbejdet, og hvordan vi sammen når den forbruger, vi alle sammen har som omdrejningspunkt.

Solveig Bjørnstad stillede skarpt på paneldeltagerne med kontante spørgsmål som ”hvor ligger mulighederne?”, hvad er det i virkeligheden det her handler om?”, hvordan vil I leve op til det?” – og gik efter eget udsagn om at finde hullerne i osten.

Paneldeltagerne diskuterede om økologi kommer før sundhed, hvor meget økologi vi bør tilbyde, hvordan forbrugernes behov bedst imødekommes og om der bør være differentieret moms på fødevarer.

Om Solveig Bjørnestad fandt hullerne i osten – og hvilke forskellige perspektiver, der blev præsenteret i paneldebatten, kan du læse mere om i mini-magasinet DLF Årstræf 2015, der rammer din indbakke om halvanden uges tid.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem