Optimer din ESG-rapportering: To specialiserede workshops i samarbejde med Norion Consult 

Vi afholder to workshops om ESG i samarbejde med konsulentvirksomheden Norion Consult. Forløbet er skræddersyet til at hjælpe virksomheder med at forstå og implementere nødvendige analyser for en ESG-rapportering under nye EU-krav med særlig fokus på rapporteringsdirektivet (CSRD). 

På første workshop, som afholdes fysisk den 30. januar 2024, vil der især blive sat fokus på det kommende rapporteringsdirektiv CSRD, hvor de første virksomheder allerede skal rapportere fra regnskabsåret 2024. 

Den anden workshop – som afholdes online den 27. februar 2024, går vi mere i detaljer om, hvordan man arbejder med klima og særligt, hvordan man kan laver et klimaregnskab. Her deltager også den islandske virksomhed Klappir, som vil præsentere deres ESG-værktøj. 

Begge workshops er designet som en serie tematiske sessioner, hvor virksomheder deltager og arbejder med egen virksomhed som case. I perioden kan deltagerne spare yderligere med Norion Consult. 

Hvem henvender forløbet sig til? 

Forløbet henvender sig særligt til MLDK’s mindre SMV-medlemmer, der ønsker at forstå markedskravene og de kommende lovgivningsmæssige forpligtelser inden for rapporteringsområdet. 

Større rapporteringspligtige virksomheder er også velkomne til at deltage, især med fokus på kapacitetsopbygning af nye medarbejdere eller andre med behov for grundlæggende ESG-viden. 

  • Workshop 1: Introduktion til ESG med særlig fokus på CSRD. Afholdes tirsdag, den 30. januar 2024, kl. 10:00-14:00 i Food Innovation House i Vejle.
  • Workshop 2: Fokus på klimaregnskab. Afholdes online, tirsdag den 27. februar 2024, kl. 9:00-12:00.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål 

Deltagelse i de workshops – som hænger sammen – er gratis, men et begrænset antal af pladser. 

Spørgsmål og tilmelding sker ved at sende CSR & Public Affairs Manager i MLDK, Mogens Werge, en mail på mw@mldk.org, senest den 10. januar 2024.  

Der udsendes yderligere information til de tilmeldte ca. en uge før første møde. 

OBS: Vær opmærksom på, at vi har flyttet deadline for tilmeldingen til 10. januar, men de der allerede har tilmeldt sig, skal naturligvis ikke tilmelde sig igen. 

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem