…og de nominerede er

Vi er nu klar med de nominerede til MLDK Award Show 2020.
Vi kårer alle vinderne i de 4 kategorier til Årstræf 2020 den 12. marts.Nielsen® uddeler for 20. gang prisen for “Årets Lancering”. Prisen hylder de mest succesfulde produktlanceringer i dagligvarehandelen, som er lanceret i perioden oktober 2018 til september 2019. Det kan være spændende ”line-extensions” eller noget helt nyt på markedet.


Arla Lakotosefri Sødmælk

Arla

Haribo I Like Mix

Haribo

Monster Mango Loco

Carlsberg

Jordan Green Clean Tandbørste

Orkla Care


KiMs Ready-To-Dip
Orkla Confectionery & SnacksPrisen ”Årets Nyhed 2019 – Away From Home” gives til en leverandør, der succesfuldt har lanceret et produkt, et koncept eller anden løsning i 2019 målrettet foodservicemarkedet. Det kan være et nyt produkt, der i indhold og smag bidrager til en bedre brugeroplevelse, et produkt eller anden løsning, der bidrager til at reducere madspild eller mindsker ressourceforbruget ude i det enkelte køkken.


The Happy Chicken Project
Danpo

Gold & Green

Santa Maria


Arla Pro Spray
ArlaPrisen ”Årets Retailer 2019” går til en kæde, der har gjort sig særlig bemærket i forhold til innovation. Kæden kan have udmærket sig på forskellige måder. Det kan være med et nyt butikskoncept, en ny måde at tilgå forbrugerne på, en ny måde at samarbejde på eller noget helt fjerde.


Netto

Rema 1000

Matas

ABC Lavpris


Vi uddeler for andet år i træk i bæredygtighedens tegn, Årets CSR Pris. Prisen som Årets CSR Mærkevareleverandør gives til en mærkevareleverandør, der har gjort en særlig indsats for at tage et mere socialt og bæredygtigt ansvar og vist vejen for den fælles rejse mod et mere bæredygtigt Danmark. Her er det den gode idé, en frisk og innovativ tilgang til bæredygtighed og viljen til at udfordre markedet, der tæller. Vigtigst af alt er, at initiativet er gjort med en grøn tanke.


Arla Foods

For deres nye klimaplan

Danish Crown

For deres skift af materiale i
55 mio. kødbakker


Procter & Gamble

For deres arbejde med at

fremme cirkulær økonomi,

gennem projektet HolyGrail

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem