Nyt analysebureau skal levere Nordic Customer Satisfaction Survey

Et gensidigt værdiskabende samarbejde er vigtigt for at kunne imødekomme forbrugernes ønsker og behov. Derfor har vi i MLDK igennem en længere periode haft et ønske om at styrke det nuværende Nordic Customer Satisfaction Survey, som hidtid er blevet leveret af Factum. Et Delivery Team forankret i MLDK´s komiteer, har derfor arbejdet med projektet, hvor man har opsat en række kriterier til et fremtidigt analysesetup. Efter et grundigt arbejde har vi nu fundet den fremtidige analyseudbyder, nemlig Gradient i et tæt samarbejde med Factum.

Gradient er leverandør af Customer Satisfaction analyser på det svenske marked, så mange af jer MLDK-medlemmer kender allerede Gradient og med partnerskabet med Factum, giver den fremtidige løsning mulighed for nordisk/international benchmark samt lokal forankring på det danske marked og naturligvis videreførelse af den viden Factum besidder.

Det fremtidige setup omfatter det, nogle af jer måske allerede kender fra i dag, nemlig analyse på både Retail, Away From Home og logistik. Med udgangspunkt i dette vil Gradient/Factum videreudvikle produktet, så det til enhver tid imødekommer jeres ønske og behov. Derfor vil MLDK´s Delivery Team fortsat være sparringspartner for Gredient/Factum.

Vi tror og håber derfor også, at flere af vores medlemmer fremover vil gøre brug af det ny Customer Satisfaction Survey, da bred opbakning også bidrager til et bedre og endnu mere fokuseret produkt.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem